Η Ομάδα μας

Ιωάννα Κολιακουδάκη


Η Ιωάννα Κολιακουδάκη με DNA από πατέρα πρωταθλητή και μητέρα λάτρη του κλασικού αθλητισμού, ακολούθησε απλά το φυσικό της ταλέντο. Ασχολήθηκε από μικρή με τη ρυθμική γυμναστική, το στίβο, το μπάσκετ , το σύγχρονο μπαλέτο, και όπως ήταν αναμενόμενο οι σπουδές της συνεχίστηκαν στον τομέα της φυσικής αγωγής. Εργάστηκε ως personal trainer και συνεργάστηκε με μεγάλα γυμναστήρια της Αθήνας και του Πειραιά. Συμμετείχε στη δημιουργική ομάδα προχορογραφημένων προγραμμάτων των Universal Studios μαζί και με άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Από το 2005 ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με τη Yoga και το Pilates. Έκανε σεμινάρια με τον Rael Isakowitz, τον πιο αναγνωρισμένο pilates instructor στον κόσμο, και μετά από συνεχή ταξίδια στην Ινδία για παρακολούθηση μαθημάτων από σημαντικούς δάσκαλους της γιόγκα απέκτησε τον παγκόσμια αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών γιόγκα International Vasishta Yoga Research Foundation με δάσκαλο τον Saji.P.K

Είναι πιστοποιημένη στον πρώτο και δεύτερο βαθμό στο σύστημα Usui Reiki, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Prenatal Yoga και Kids Yoga και είναι Brand Ambassador της Russel Athletic στην Ελλάδα.

Παρακολουθεί την εκπαίδευση δασκάλων, 300 ωρών από τον Αμερικάνικο οργανισμό Yoga Works.

Τελευταία της αγάπη η Ακροβατική Γιόγκα και η εναέρια Γιόγκα που σε κάνουν να ξεπερνάς τα όρια σου, να δουλεύεις ομαδικά, να αιωρείσαι και να αφήνεσαι στα χέρια και όχι μόνο του συναθλητή σου. Εξάλλου «Γιόγκα είναι να θυμάσαι να είσαι παιδί»!

Η Ιωάννα και οι συνεργάτες της με το κέφι τους και την αγάπη τους προσπαθούν να σας γυμνάσουν με τον πιο σωστό και αποτελεσματικό τρόπο.

twitter instagram linkedin

Skype Name :  Joanna Koliakoudakis


  Μελίνα Τονικίδου


  Η Μελίνα Τονικίδου ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από 6 ετών. Ξεκίνησε με τη ρυθμική γυμναστική όπου ασχολήθηκε για 7 χρόνια και συνέχισε με το κλασσικό στίβο. Αποφοιτώντας από το λύκειο φοίτησε στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας και παράλληλα με τις σπουδές της ασχολήθηκε με τη Yoga για προσωπική της ευεξία. Θέλοντας αργότερα να εμβαθύνει στη Yoga αποφασίζει να γίνει Yoga Instructor πιστοποιημένη από τη Yoga Alliance. Αφού γνώρισε και αγάπησε τη Yoga αποφασίζει να γνωρίσει και τη φιλοσοφία του Pilates αντίστοιχα όπου και ειδικεύθηκε by The Tree Of Life.


   Γιώργος Τεμπέλης


   Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών (1993). Επαγγελματίας ναυαγοσώστης (ΠΑΣΧΝΑ 1998), Aerobic & fitness instructor, personal trainer (IAFA college 1997), thai massage therapist (Athens Massage & Yoga Academy 2011), pilates matwork, equipment , Reformer certified (AF studies 2012).Functional training, fit ball,TRX και BOSU trainer (AFstudies 2012). Τελειόφοιτος της Natural Health Sience στην ειδικότητα του Βελονισμού και της Tui Na (κινέζικη χειροπρακτική).


    Παύλος Χαβαράνης


    Ο Παύλος Χαβαράνης είναι απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας  και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» και κατεύθυνση «Φυσική δραστηριότητα και αθλητική αναψυχή». Παράλληλα,  σπούδασε στην ιδιωτική ακαδημία γυμναστικής Grafts όπου συνεργάστηκε ως δάσκαλος personal training και τα τελευταία 2 χρόνια  συνεργάζεται ως δάσκαλος yoga.

Είναι πιστοποιημένος δάσκαλος απο το Αμερικάνικο ινστιτούτο “Yoga Works” 200h και συνεχίζει την εκπαιδευσή του στο “Yoga Works 300h”. Η αγάπη του για την ανατομία και την κινησιολογία του σώματος τον οδήγησε το 2009 στο Sunshine house όπου πιστοποιήθηκε στο Thai Yoga Massage (αναγνωρισμένο από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης).

Τα μαθηματά του είναι μια έκπληξη καθώς δανείζεται και στοιχεία απο την ακροβατική Yoga για να μας γυμνάσει και να μας ηρεμήσει.


     Μανή Μαριλένα


     Η Μανή Μαριλένα είναι απόφοιτη του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας. ‘Εχει επίσης, φοιτήσει στην Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου (Μπαλέτο) και έχει εργαστεί ως δασκάλα χορού στην Πολωνία και την Αγγλία. Σε πολλές περιπτώσεις έχει συμμετάσχει σαν χορεύτρια σε συναυλίες και στα MAD Video Music Awards μαζί με τον Σάκη Ρουβά. Είναι πιστοποιημένη Pilates Instructor και Personal and Weight Trainer.      Σταύρος Σαχλάς


      Ο Σταύρος Σαχλάς είναι απόφοιτος Λυκείου και πτυχιούχος προγραμματιστής και αναλυτής (UNISIS Δοξιάδη). Από το 1992 έως το 2012 ασχολήθηκε με τις Σαμανιστικές πρακτικές. Από το 1998 έως το 2002, παρακολούθησε Kung Fu στο σύστημα «Αετός». Από το 2000 έως το 2005 ασχολήθηκε με το TAI CHI και από το 2000 έως το 2006, με το qi gong θεραπευτικά. Από το 2006 έως το 2008 ασχολήθηκε με WINGCHAN. Από το 2009 έως σήμερα ασχολείται με Gong και μονόχορδο – θεραπευτική μουσική.

      Η ενασχόληση του με όλα τα παραπάνω τον έκανε να αντιληφθεί και να διαπιστώσει τα αποτελέσματα που έχει το Gong στο ανθρώπινο σώμα και ψυχισμό…

      Κάθε Παρασκευή μας μυεί στον κόσμο του quigong & gong


       Φένια Βράχα


       Η Φένια γεννήθηκε το 1989 στην Πάτρα, όπου και μεγάλωσε. Η αγάπη της για τον χορό φάνηκε από τα παιδικά της χρονιά και κατάφερε να εδραιωθεί και να εξελιχθεί στην ερασιτεχνική σχολή χορού «Ελευθέριας Τσαφούλια» στην Πάτρα. Το 2007 πέρασε στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής Πατρών, γνωρίζοντας όμως μέσα της πολύ καλά, ότι αυτό δεν ήταν το επάγγελμα που επρόκειτο να ακολουθήσει. Για το λόγο αυτό, τον ίδιο κιόλας χρόνο, μετακόμισε στην Αθηνά, όπου και φοίτησε στην επαγγελματική σχολή χορού «Νίκης Κονταξάκη», παίρνοντας το πτυχίο της 3 χρόνια αργότερα. Το μονοπάτι της yoga μπήκε στη ζωή της λίγους μήνες μετά και έμελλε να αποτελέσει για εκείνη έναν καινούριο έρωτα που θα συνόδευε από τότε και στο εξής την αγάπη της για το χορό. Παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 200 ωρών (δίπλωμα παγκόσμιας πιστοποίησης Yoga Alliance) στο «Studio One of Fitness and Aerobics», καθώς και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 300 ωρών (δίπλωμα παγκόσμιας πιστοποίησης Yoga Alliance) στο «Ghyta Yoga School», έχοντας ως εκπαιδευτή τον Μιχάλη Φιλίνη. Τον Φεβρουάριο του 2013 εκπαιδεύτηκε στην aerial yoga (πρόγραμμα 80 ωρών, δίπλωμα παγκόσμιας πιστοποίησης Yoga Alliance), στο «Swaha Yoga Center» στην Αθηνά και ένα χρόνο μετά στην yoga για παιδιά (πρόγραμμα 28 ωρών, Rainbow Kids Yoga Teacher Training, δίπλωμα αναγνωρισμένο από τη Yoga Alliance UK) στο NYSY Studio στην Αθηνά. Παράλληλα με τα παραπάνω, παρακολουθούσε και συνεχίζει, μέχρι και σήμερα, να παρακολουθεί σεμινάρια σύγχρονου χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό με καταξιωμένους χορευτές και χορογράφους. Από το 2010 εργάζεται σε σχολές χορού, studio yoga και προγράμματα κοινωφελούς εργασίας ως καθηγήτρια κλασικού και σύγχρονου χορού, yοgα και aerial yoga instructor.


        Αγγελική Σωτηροπούλου


        Η Αγγελική Σωτηροπούλου είναι διπλωματούχος αρχιτέκτονας μηχανικός. Απο μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το κλασικό μπαλέτο και τον σύγχρονο χορό φοιτώντας στην «Ακαδημία Χορού» στην Πάτρα, αποκτώντας το δίπλωμα Advance 1 της Royal Academy of Dance του Λονδίνου και το Advance 1 του συστήματος ISTD – Modern Dance. Τα τελευταία χρόνια των σπουδών της ήρθε σε επαφή με τη yoga γνωρίζοντας έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο προσέγγισης σώματος και νου. Έκτοτε παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια και το 2015 ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 200h. του YogaWorks με δασκάλα την Αννα Ζώρζου. Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί στην περιγγενητική yoga με το σύστημα του Birthlight και στην παιδική yoga από το «Flower kids yoga school» και την Χριστίνα Μάτση. Συνεχίζοντας να αναζητεί περισσότερες γνώσεις παρακολούθησε σεμινάριο ανατομίας και κινησιολογίας για παιδιά και απέκτησε πτυχίο στην προσωπική διατροφολογία, ενώ σήμερα, εκπαιδεύεται στο σύστημα pilates.